Mi volt ez? Látatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Tegnap este berepült egy óriás valami az ajtón vagy 10-12 centis Isten csapása. A törzse vastag volt fekete és "szőrös" a 'felső' szárnya olyan mint egy lepkének,az alsó meg mintha lógott volna. Ezüstös-kék szürke színe volt.Mi lehetett ez,én még életembe nem láttam ekkorra rovart...2013. aug. 10. 14:12
2/16 anonim válasza:
egykihalt zombi üshüllő,ezüst bevonattal. más nemlehetett
3/16 A kérdező kommentje:
Nem.
Olyan volt mint egy lepke,csak óriási,nem olyan kicsi volt a törzse hanem nagy... széles,vastag és fekete.
2013. aug. 10. 14:21
4/16 anonim válasza:
valószínűleg lepke volt. egy éjszakai fajta. azok jó nagyra megnőnek :)
7/16 A kérdező kommentje:
Nem nem az volt,a szita kötőnek meg vékony a törzse,kezdem azt hinni,hogy fura a kertünk,pár napja egy olyan rovart láttam ami félig légy volt félig darázs... Lehet itt tenyésznek az új fajok :D
2013. aug. 10. 14:29
8/16 anonim válasza:
van olyan légy ami úgy néz ki mint egy darázs ezt hívják mimikri-nek (felveszi egy másik állat alakját, hogy "félelmetesebb" legyen és ne támadják meg)
9/16 anonim válasza:
Kevesebb drogot kéne fogyasztanod, hidd el kevesebb UFO-t fogsz látni!
10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó -_-
2013. aug. 10. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!