Van Mo. -n olyan skorpiófaj, amiért nem jár büntetés, ha tartják? (értsd:legális) Ha igen, hol tudok szerezni ilyet? Ha nem, mekkora büntetés járhat érte?
Mo.-n az összes skorpiófaj tartása engedélyhez kötött szóval legálisan egészen biztos hogy nem tarthatsz skorpiót.
De szerintem egy Császárskorpióért nem fognak megbüntetni.
De ha mégis akkor elvileg az állatot a te költségeidre elszállíttatják (pl egy állatkertbe) és meg is büntethetnek érte.
De ha te megveszel egy skorpiót azért mert neked tetszik és magad miatt tartod akkor elvileg igen kicsi a valószínűsége hogy bárki is megtudja hogy mit tartasz. Szóval vedd meg és ne híreszteld.
Ha Császárskorpiót szeretnél akkor keress állatkereskedésekben előbb-utobb találni fogsz.
terraplazan is nézelődhetsz de ott én úgy tudom hogy szűrik a hirdetéseket skorpiókra.
Ha sivatagi fajt szeretnél akkor kezdj el utána olvasni mindennek ezzel kapcsolatban mert veszélyes és ahogy olvasgatsz megfogod találni a módját a beszerzésüknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!