Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit ehet egy 6,6 hònapos...

Mit ehet egy 6,6 hònapos baba?

Figyelt kérdés
4 hònaposan kezdtem a hozzàtàplàlàst. Tudtok receptet ìrni mut tudnèk neki eb3dre csinàlni?
2015. nov. 23. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Zöldséglevest répával, krumplival, csirkehússal.
2015. nov. 23. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Miket adsz már neki? Én 5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Akkor kezdtem a szokásos módon: alma, őszibarack (pont szezon volt), krumpli, répa, sütőtök. Próbálgattam keverni neki. Mondjuk úgy hogy krumpli tökkel, vagy krumpli alma, krumpli répa. Volt ami annyira nem jött be neki, pl a krumpli alma, ő a zöldség+ gyümölcs vegyítést nem kedveli. És adhatsz neki kekszet is szerintem. Én ledaráltam a babakekszet és azt raktam az almához vagy az őszibarackhoz uzsonnának, hogy kicsit laktatóbb legyen. Van itt egy nagyon jó táblázat, én ez alapján csinálom a hozzátáplálást, már a vége felé járunk, most 10 hónapos a kisfiam és eddig nem volt gond. [link]
2015. nov. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!