8,5 hónapos baba ehet medve sajtot?
Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 11:55
1/8 anonim válasza:
Én kb 2 évesen adtam neki először. Mert az ömlesztett.
8,5 hónaposan még épphogy be van vezetve a tejtermék, akkor még jó minőségű trappistát kapott csak a fiam.
2/8 Vilcsianyuja válasza:
Tejtermék, ráadásul nem épp a "natúr" fajta. Szerintem még korai.
3/8 anonim válasza:
hát nem igazán, a medve sajt az egyik legegészségtelenebb étel transzzsírsav tartalma miatt, ráadásul tejtermék, és minden sz..t tartalmaz még, a sajthoz tulajdonképpen nem sok köze van. biztos hogy nem adnék neki..
4/8 A kérdező kommentje:
értem. ezeket én is így gondolom. a férjem akarja mindenáron bevezetni, mert ő imádja, de akkor nem fogom hagyni. köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 16. 14:00
5/8 anonim válasza:
1 évesen adtam neki elősször,azóta is néha kap mert nagyon szereti. Az 1 évet várjátok meg szerintem már hamar itt lesz.
6/8 anonim válasza:
Én néha adtam neki ebben a korban ilyesmiket és semmi baja nem lett.
8hónapos kora óta nem kap tápszert. Tejet iszik pl kakaót ,banános v kekszes jejet.
Egyszer sem volt még beteg és egézséges .
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok ,a tejet mindig forralom.
Mindig elöbb evett mindent mint ahogy a védőnő mondta.
8/8 anonim válasza:
Én később sem adnék neki Medve sajtot. Ezek az ömlesztett sajtok a legsilányabb tej és sajt-ipari hulladékból készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!