Hol lehet fagyasztott őszibarackot kapni? Vagy esetleg kompótként de nem cukorban eltett őszibarackot?
kompót az amikor cukros vízben van eltéve a gyümölcs. maga a cukor a tartósítószer, szóval nélküle nem lehet eltenni...
az őszibarackot meg nem igen lehet fagyasztani, mert kiolvasztáskor pép lesz belőle. nekem az a tippem, hogy amit te keresel azt nem lehet kapni.
nézd meg a bébiételek között, biztos van őszibarackos kaja, abban nincs hozzáadott cukor, csak a gyümölcs cukor tartalma van feltüntetve :)
Sehol.
Bébiételben van őszibarack.
Vagy még esetleg piacon hátha találsz.
Igen, bébiételben van de az kukoricakeményítőt, rizskeményítőt tartalmaz, csak 60% benne az őszibarack. Sajnos a kislányom nagyon székrekedéses, ilyen adalékokat nem adhatok neki.
A Mirsa tudom hogy gyárt, de kiskereskedelmi forgalomban csak a gyümölcsleves alap kapható amiben van őszibarack is de kevés. TESCO-ban még nem néztem.
Sajnos már vége lett a barackszezonnak mikor elkezdtük a hozzátáplálást így keveset tudtam venni és lefagyasztani.
Én februárban több tucat boltot végigjártam, itt is kérdeztem. Eredmény: sehol se lehet kapni. Végül egy kedves anyuka segített ki, akinek volt lefagyasztva.
Állítólag a Bosnyák téri piacon valamelyik zöldségesnél mindig lehet kapni, de ezt nem ellenőriztem, csak nyáron kaptam az infót.
Esetleg adhatnál neki hámozott szilvát, székrekedésre nekünk bevált és könnyebben hozzá lehet férni.
Igen, szilvát kap, a barack inkább arra jó, hogy könnyű, olyan mint az alma (csak nem fog) szóval hasfájás esetén is eheti. Szilvát nem lehet minden nap mert azért görcsöket is okozhat.
Sajnos a TESCO-ban szintén csak a "gyümölcsleves alap" kapható amiben fél kilóban 3 szelet barack van. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!