Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 17 hónapos kislányoknak meg...

17 hónapos kislányoknak meg mindig külön főzök minden nap, ti is így vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:

15 hos de altalaban mar nem fozok kulon..csak ha valaminek a lenyege a bors vagy a chili - tehat nem lehet kihagyni ezeket belole akkor a vegen fuszerezek es az o adagjar kiveszem elotte.

tegnap halat evett rizzsel ceklaval egy az egybe ahogy mi. ma zoldbabfozeleket (habarassal) felnott modon borsot en szoktam.bele tenni. holnap lecsot fog enni uvegbol tartositoszeres szinten bors nelkuli, virsli lesz bele meg tarhonya vagy tojas.

szoval amit lehet mostmar adok neki,12-13 koraig doztem kulon amugy 14 honaposab jottek a fogai sokkal hamarabb atalltam.volna csak hat fog nelkul nem lett volna egyszeru :)

2015. okt. 21. 02:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem főzök külön ugyan azt eszi amit mi nem is kell kivennem még adagot sem a kajából, mert mi nem szeretjük a fűszeres erős borsos kajákat. Már egy éves kora óta eszik velünk ugyanazt. Egy éves kora előtt vettem ki a neki való adagot és tápszerrel ízesítettem.
2015. okt. 21. 06:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyanazt eszi mint mi, mi sem eszünk fűszeresen semmit.

Annyi hogy én a férjem miatt alapból laktózmentesen főzök,igy ő is mentes tejből kap mondjuk kakaót,stb.

2015. okt. 21. 12:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. okt. 21. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Már régen nem főzünk neki külön. Annyi az egész, hogy a papiprikáskrumpliba nem főzzük bele az erőspaprikát, hanem csak utólag tesszük rá magunknak.
2015. okt. 21. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!