A jóéjszakát pépek és teákról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
A babám tápszeres, szinte nem is tudtam neki tejcit adni. 4 hónapos kora óta hozzátáplálom. És most az esti tápszert szeretném kiváltani ugy hogy fürcsi előtt kap pépet utána meg egy kis teát2015. szept. 29. 22:48
1/6 anonim válasza:
pontosabban az uzsonnát szeretnéd kiváltani?
a jóéjt tápszerekről, pépekről véleményre én is kíváncsi vagyok, eddig én nem mertem venni, nem tudom miért "Jóéjt" a neve, gondolom persze nem nyugtatós...na de akkor is, én tartok tőle
2/6 anonim válasza:
az egyiket meg sem ette (túrós-barackos vmi, és grízes vmi :), a másiktól pedig egész éjjel fájt a hasa. mindkettő a jó éjszakát termékcsalád tagja volt. ő egyébként nem utolsó étkezésnek kapta, hanem uzsira. megkóstoltam, nagyon édes és rossz ízű, a szaga sem kellemes. nem vettem többet (mondjuk ezeket is úgy kaptuk, én igyekeztem semleges ízű dolgokat adni neki mindenben)
3/6 anonim válasza:
Egy tejbegríz szerűt felajánlottam egyszer a fiamnak... megnyalta és annyi. Apa ette meg, mondván ne kelljen kidobni, de nem esett neki sem jól, így végül mégiscsak a kukában landolt.
4/6 anonim válasza:
1. szerintem azért, mert vicik-vacak összetevőkből, üres kalóriákból áll. semmi tápláló csak egy nagy adag agyonfeldolgoztt tej meg rengeteg cukor :))) jó név kellett neki, hogy még ezzel együtt is vonzó legyen
5/6 anonim válasza:
Azért "Jóéjt" mert jobban telíti a babát, így reggelig nem éhezik meg.
Én nem váltottam ki az esti tápszert, 1 éves kora után tejital lett, most 2,5 éves, és még mindig 2,5 dl tej a cumiból az esti adag. Így alszik el egyedül. Fürdés előtt eszik velünk vacsorát, de nem sokat. Inkább a tej neki a vacsi.
6/6 anonim válasza:
A jóéjt pépek csak egy jó marketing fogás, hogy a neve alapján azt higgyék az anyukák hogy ettől majd jól fog aludni a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!