Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mindent lehet adni amire 4...

Mindent lehet adni amire 4 hónapos kor van írva? Többi lent

Figyelt kérdés
Kisfiam 4 ès fél hónapos elkezdtük a hozzátàplálást. Úgy döntöttem üvegessel vezetem be az ízeket. Pl van cukkini főzelék de a cukkini a táblázatban 7 hónaptól van. Az üvegen meg 4 hónaptól. Meg van húsos is ami 4 hóstól. Akkor h is van ez? Mit adhatok mit nem?
2015. szept. 21. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha keresel a neten táblázatot, biztos találsz olyat, amiben 4 hónapnál szerepel a cukkini. Igazából teljesen mindegy, mert ahány ház, annyi szokás. Lásd a glutén bevezetése, ami 20 év alatt 10 besoroláson esett át. Ami az üvegen van, azt nyugodtan adhatod neki.
2015. szept. 22. 09:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azt nyugodtan lehet adni neki.

Viszont a hozzátáplálást az alap ízekkel kezd, alma, krupli, barack, sütőtök, répa.

A barack kivételével mindegyiket meg tudod venni olcsón és otthon elkészíteni.

Ezek után én is az üveges babakajákat adtam, plusz amiket itthon csináltam azt kevertem.

Most ezt értsd úgy, hogy nem a bolognai izű bébiétellel kezd a hozzátáplálást :)

2015. szept. 22. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Az üveges bébikajára azért írják h négy hónapos kortól, hogy mielőbb megvegyék. Akarnak egy,, kis" extra profitot. Hat hónapos korig anyatejen/tápszeren kívül semmit nem célszerű (egészséges) adni. A táblázatok megbízhatóbbak, mert ott nem a pénzedre hajtanak.
2015. szept. 22. 11:38
 14/16 anonim ***** válasza:
47%

Azért tápis babáknál ezt megcáfolnám.

Ott 4-5 hónapos kortól már meg leht kezdeni a hozzátáplálást.

2015. szept. 22. 11:44
 15/16 anonim ***** válasza:
www.lll.hu/node/238
2015. szept. 22. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:

A szopimániás úgysem fogja megérteni, hogy vannak emberek, akik ilyen-olyan okból el akarják kezdeni előbb a HT-t, és ettől a babának az ég világon semmi baja nem lesz. Csodálkoztam is, hogy eddig nem bújt elő a vackából, és nem kezdett el ágálni, hogy miért "mérgezi a kérdező a gyerekét étellel".

Nem a profit miatt írják rá, hogy 4 hónapos kortól lehet adni.

2015. szept. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!