Hozzátápláláshoz útmutató?
nekünk sem adtak, de a védőnőt kérdeztem, ő irányítgatott a mérföldköveknél (gyümölcs, zöldség, hús, tejtermék, tojás)
azért jó rá is hallgatni, mert személyesen ismeri a gyereket, rá nézve ad tanácsot.
Minden egyéb, köztes bevezetéseknél én a bébiételes üvegeket figyeltem, mit mikortól adnak. A neten ezer féle ajánlás van, érdemes megnézni, de nagyon összezavar, mert a legtöbb 6 hótól kezd pl.
(jó, az eper pl korábban megjelenik üvegesnél, így azt üvegesben adtam, pl. meg kipasszíroztam, szűrtem a magokat teljesen az elején, de 4 hónaptól indulnak az üveges ételek is és nekem az egy jó útmutató volt)
Köszönöm a válaszokat. Tényleg,a védőnő is említette már,hogy 4 hónaposan kezdjük.
Igen,s google teljesen összezavar.
Ráadásul az ,hogy pl. első nap 2 kiskanál almalevet adjak aztán pár nap mulva emeljem az adagot,az nem túl konkrét :)
Én hiába próbáltam csak pár kanállal adni, amint elvettem tőle, hogy ennyi akkor addig ordított még nem adtam neki. Elsőre a gyümis babakajából negyed üveget evett meg. Később ahogy nőtt úgy meg hiába volt ez a fajta próbálkozás, mert ott meg már az egészet kikövetelte (pl amikor először adtam neki krémtúrót).
Ja és hiába két étkezés közt adtam neki, de a pocakjáért meg tudna veszni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!