Miért nem ihatnak tejet (bolti tej, bocitej, kecsketej) a babák 3 éves kor alatt?
Egyik ismerősöm mondta, hogy ő 3 évesen adott tejet a gyerekének.
2,8 % os tejcsit adjak a babómnak? 8 hónapos, és 3,5 hónapos kora óta tápszeres. Tejbegrízt akarok neki készíteni. Ezen kívül milyen tejes ételt készíthetek neki?
Ilyenről én sem hallottam normális (ahol orvos, védőnő, szóval szakember ír) oldalon, csak egyes anyukák írták, h nem adnak 3 éves kor alatt.
Én a fiamnak is 1 éves korától bevezettem a bolti tejet és a lányomnál is be fogom.
egy eves kortol nyugodtan lehet neki tejet adni. lehetoleg 3,5%ost vagy hazi tejet forralva. az en lanykam 3 hete issza, feltem tole mert a ferje laktpz erzekeny volt gyerekkent, de annyi tejet ivott hogy kinotte :)
amugy ez a 3 eves kor...most epp ezt talaltak ki, mindig van valami trend. dr szerintem barmit lehet egy eves kortol csak figyelni kell a mértékekre, es az alapanyagok szarmazasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!