A kecsketej tényleg 98 százalékban képes pótolni az anyatejet?
Ezt én még nem hallottam.
És kétlem is, ugyanis a kecsketej, bár emésztés szempontjából sokkal jobb a gyerekek számára, mint a tehéntej, viszont nagyon kevés vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Sokkal kevesebbet, mint a tehéntej.
Én nem hallottam ilyet, de ez nem jelent semmit :)
Szó nélkül tápszert adtam a fiamnak anyatej mellett, mert kevés volt. Ami tejem volt az megitta, utána jött a cumisüveg. Nem gondolkodtam másban, tehéntej, kecsketej. Bár lehet vidéken ez jobban előtérbe kerül, nálunk ilyen lehetőség nincs, max a bolti lenne, ha kapni ott egyáltalán, az meg ki tudja miből van, a tápszer tuti tele vitaminnal, maximálisan bevizsgált stb.
Én inkább tápszert adnék a helyedbe, mint a kecsketejet. Nem rosszból írom, de tápszer már a miidőnkben is volt, akkor még nem volt ennyire a szoptatás előtérbe helyezve, és kifejlődtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!