Eddig azt hittem a Kecskeméti bébiétel minőségesnek számít. De az eggyik üvegben egy hajszált találtam! Milyenek lehetnek azok a gondosan ellenőrzött alapanyagok ha erre sem tudnak figyelni?! Veletek fordult már elő ilyen?
Egyetértek azzal, aki a Müllert javasolja.
Ugyanis ők NEM magyarországról szerzik be a termékeiket, hanem pl. Németországból és felül van magyar leírással címkézve.
Ugyanez igaz a nestlé stb. termékekre, mosóporokra is.
Igenis van különbség ízben is, választékban is- ott kaphatóak olyan fajtájú, alapanyagú termékek, amik másutt nem.
Hipp gyár nem csak Magyarországon van...
Angliában kész salátákat gyártó cégnél dolgoztam.
Köpeny, 2(!!) hajháló (úgy, hogy egy hajszál sem lóghatott ki alóla), gumicsizma, kesztyű... DE! gondoljunk bele! Ha mondjuk a hajháló felhelyezése közben kerül egy hajszál az ember vállára/hátára, és azt ott senki nem veszi észre könnyen beleeshet sajna a kajába. Nem azt mondom, hogy ez természetes, mert én is elundorodok, de ez bármilyen ételnél előfordulhat.
12. vagyok- nem is vettem kötekedésnek.
Családtagom logisztikus és kapcsolatban áll a céggel- innen a megbízható infó.
Sejtettem, hogy lepontoztok de nem baj. Igen a Müllerbe Németországból szállítanak. De örülök, hogy vannak akik élből rávàgjàk, hogy hülyeség. A kecskeméti cukrozott. Hasonlítsátok össze a Kecskeméti meg a Hipp egy hasonló termékét összetétel és íz alapján. Ég és föld.
Nem mondom, hogy a Kecskemétitől bárkinek bármi baja lesz, de nem is ez volt a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!