Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Eddig azt hittem a Kecskeméti...

Eddig azt hittem a Kecskeméti bébiétel minőségesnek számít. De az eggyik üvegben egy hajszált találtam! Milyenek lehetnek azok a gondosan ellenőrzött alapanyagok ha erre sem tudnak figyelni?! Veletek fordult már elő ilyen?

Figyelt kérdés

2015. júl. 28. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha amúgy elégedett vagy a bébiétellel, emiatt fölösleges váltanod. Nyilván védőruha használat mellett is megesik olykor, hogy belepottyan egy hajszál, és lássuk be, egy konzervgyárban azért nem hermetikusan zárt cuccban kotyvasztanak, mint egy laborban. Teszem hozzá,otthon is beleeshet főzés közben, nálunk is akadt már hajszál a levesben.
2015. júl. 28. 15:17
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azzal, aki a Müllert javasolja.

Ugyanis ők NEM magyarországról szerzik be a termékeiket, hanem pl. Németországból és felül van magyar leírással címkézve.

Ugyanez igaz a nestlé stb. termékekre, mosóporokra is.

Igenis van különbség ízben is, választékban is- ott kaphatóak olyan fajtájú, alapanyagú termékek, amik másutt nem.

Hipp gyár nem csak Magyarországon van...

2015. júl. 28. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
12-es, nem kötekedés, hanem színtiszta érdeklődés: honnan tudod, hogy mit honnan szerez be a Müller?
2015. júl. 28. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Angliában kész salátákat gyártó cégnél dolgoztam.

Köpeny, 2(!!) hajháló (úgy, hogy egy hajszál sem lóghatott ki alóla), gumicsizma, kesztyű... DE! gondoljunk bele! Ha mondjuk a hajháló felhelyezése közben kerül egy hajszál az ember vállára/hátára, és azt ott senki nem veszi észre könnyen beleeshet sajna a kajába. Nem azt mondom, hogy ez természetes, mert én is elundorodok, de ez bármilyen ételnél előfordulhat.

2015. júl. 28. 15:46
 15/21 anonim ***** válasza:

12. vagyok- nem is vettem kötekedésnek.

Családtagom logisztikus és kapcsolatban áll a céggel- innen a megbízható infó.

2015. júl. 28. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
57%

Sejtettem, hogy lepontoztok de nem baj. Igen a Müllerbe Németországból szállítanak. De örülök, hogy vannak akik élből rávàgjàk, hogy hülyeség. A kecskeméti cukrozott. Hasonlítsátok össze a Kecskeméti meg a Hipp egy hasonló termékét összetétel és íz alapján. Ég és föld.

Nem mondom, hogy a Kecskemétitől bárkinek bármi baja lesz, de nem is ez volt a kérdés...

2015. júl. 28. 21:09
 17/21 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező! Veled vagy a családodban még sosem esett meg hogy a kajába belekerült egy hajszál??
2015. júl. 28. 23:36
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem sem kellene annyira kiakadni a dolgon. De az biztos, hogy nagyon figyelni kell, mit kanalazol a gyerek szájába. Az a furcsa nekem, hogy mitől jobb a német gyümölcs - zöldség , mint a magyar....
2015. júl. 29. 07:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy előfordult,nagyon-nagyon ritkán,mert én odafigyelek itthol is az ilyen dolgokra! DE,ha az én ételeim lennenek nagykerben gyártva a boltok polcain,akkor azt az 1-2 alkalmat sem engedhetném meg magamnak! Én ugy gondolom azt fizzesük meg hogy odafigyeléssel legyen gyártva a gyermekeinknek adott étel......De lehet ez csak az én szerény véleményem.
2015. júl. 29. 10:17
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
A kecskeméti az egyik leggagyibb. Sose adtam volna a gyerekemnek.
2015. júl. 30. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!