Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyatejes babának 5 hónaposan...

Anyatejes babának 5 hónaposan lehet adni őszibarackot?

Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Mivel most van az őszi szezonja, bizony adnám. 5 hósan már kóstolgathat, főleg finom idény gyümölcsöt.
2015. júl. 26. 15:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Én varnek vele. Miért kell sietni? Nincs rá Még szüksége. 1 hónap múlva is lesz finom gyümölcs. A szervezetuknek kell Még a felkeszules. Miért nem hallgatsz a védőnore?
2015. júl. 27. 02:53
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Szia.

En a babara biznam.sajat tapasztalat.masodik fiacskam 10! hos koraig nem fogadott el semmit az anyatejen kivul.akkor kezdtuk almaval,aztan barack es szepen sorban.de meg akkor is sokkal lassabban ment mint az elsonel.1eves korul volt mikor egy egesz etkezest ki tudtam valtani.

Sokan nem hittek el,hogy csak anyatejes meg 8-9-10 hosan mert olyan igazi hurkas cuki baba volt.😀

2015. júl. 27. 06:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! 1-2kanallal megkostolfatom vele a barackot es utana meglatjuk.
2015. júl. 27. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Igaz nem mostani kérdés,de igaza van a 10-nek. Én már 2,5 hónaposan megkóstoltattam vele a reszelt alma levét és nem lett baja. Egy borsónyi kis mennyiséget kapott. Most az őszbarackot kóstoltatom meg vele, az még sem olyan savanyú mint az alma. Én is 3 hónaposan már ettem a barackot.
2015. aug. 20. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!