Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Megjelent rajta egy pötty....

Megjelent rajta egy pötty. Most akkor egyáltalán ne adjak neki tejet?

Figyelt kérdés

4 napja kapja egy évesem a tejet (tejterméket már 8 hós kora óta), tápszerbe keverve, kb 20-30 milit, reggel este.

Ma megjelent rajta egy pattanás szerű pötty az arcán...most akkor egyáltalán nem lehet neki tejet adni? vagy mi az a mennyiségű kiütés, amivel már foglalkozni kell? a széklete rendben van.

2015. júl. 23. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez bármitől kijöhetett. És honnan tudod, hogy olyan kiütés? Lehet, hogy valami megcsípte, vagy meleg van és a meleg miatt jött ki.

Figyeld, hogy múlik-e, hogy lesz-e rajta több. Ha nem múlik, több jön ki rajta, akkor próbáld meg, hogy nem adsz neki egyáltalán, hogy attól elmúlik-e.

Én nem gondolnám, hogy azért, mert kijött rajta egy ki tudja milyen pötty, hogy ez egyértelműen allergia lenne.

2015. júl. 23. 09:42
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, én sem, épp ezért kérdem, hogy mikor van az a pont, hogy az adott terméket nem lehet neki adni..de akkor várok pár napot, figyelgetem.
2015. júl. 23. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha allergiás, akkor nem egy pötty jön ki rajta.
2015. júl. 23. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:

A mi bőrgyógyászunk azt mondja erre, hogy "egy pötty nem pötty" :)

ne foglalkozz vele, kialakulhatott bármitől.

2015. júl. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!