Későn kelő baba mikor kapja a gyümölcsöt?
Általában 8 körül kel, 9 körül kapja a reggeli tápszert, mire jönne a tízórai ideje gyümölccsel, már dél-egy óra.
Cseréljek fel étkezéseket, vagy adjam sorba a tízórait és gyümölcsöt, aztán majd helyére kerülnek időben is?
Nem tudom, mennyir van ennek jelentősége, első baba.
Erre nem tudok mit irni...
nálunk ha ébredt, egyből tápszer. Tehát a te esetedben 8kor. Ez nálunk 5kor volt :D
10 kor pedig mehet a gyümölcs! De nem irtad mennyi idős és igy nem lehet következtetni mikor mit kaphat amugy...
Nálunk ez úgy van,hogy (7 hónapos)
Reggel 6 fél 7fele ébred. Tápszer.Aztán 8kor visszafekszik és alszik kb fél 10 10-ig. Ilyenkor adom neki a gyümölcsöt.
De..
Van olyan,hogy később alszik el pl fél 10 és alszik olyan 1 óráig akkor nálunk kimarad a gyümölcs és egyből az ebédet adom neki. Utána az uzsonna(tejpép) és vacsora Tápszer.
Remélem érthető volt ahogyan fogalmaztam:) Tehát van,hogy kimarad a gyümölcs. Én nem szívesen csúsztatok ezért mondom ha 1-2 fele kel egyből az ebédjét kapja meg:)
Ez attól is függ, mikor alszik napközben.
Lányom későn kelt, 9 körül, ekkor szopizott, majd 11 felé kapott kis gyümölcsöt, és csak 13-14 óra között ebédelt (mivel előtte jókat aludt), 16 óra felé uzsonnát kapott, és 19 óra körül vacsizott (ez ekkor még szopi volt).
1 éves korában már másképp aludt, akkor korábban kelt, korábban ebédelt, így tízórai is "helyére került".
Szóval majd alakul ez még!
Azért is nehéz, mert napközben csak egyszer alszik, legtöbbször csak egy háromnegyedórát,ritkán előfördul hogy kb. 2 órát.
Ma azzal próbálkozom, hogy kihagyom a gyümölcsöt. Már dél van, de még nem éhes. Adom majd neki az ebédet, aztán alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!