Elkezdenétek a hozzátáplálást?
5 hónapos a kislányom, tisztán anyatejes. Eddig nagyon szépen hízott, viszont a mai státuszon kiderült, hogy az elmúlt 1 hónapban nem gyarapodott úgy, ahogy szokott. Éreztem, hogy megcsappant kicsit a tejem, mert elkapott egy hányós-hasmenős vírus, és semmi nem maradt meg bennem. De most szoptatom, amikor kéri, szerintem vissza lehet hozni a mennyiséget. Az a tervem, hogy 6 hós koráig /tehát még 1 hónapig/ csak szoptatnám, aztán kezdenénk a kóstolgatást, a bátyussal is így tettem, és gördülékenyen ment minden.
A védőnő támogat ebben, de ma halkan megjegyezte, hogy itt van a friss gyümölcsök szezonja, a kóstolgatás ideje. Egy picit gondolkodóba estem. Várjak még egy hónapot vagy ezen az egy hónapon semmi sem múlik?
Vagy hozzam vissza a tejemet, nehogy a kóstolgatás hatására még jobban megcsappanjon?
Mit tanácsoltok? Köszönöm.
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat. A kislányom 30-án töltötte az 5. hónapot. Most még úgy néz ki /lekopogom/, hogy elég az anyatej, a doktornő azt mondta, hogy várjunk jövő hét végéig, és akkor a súlymérésen megbeszéljük a továbbiakat. De továbbra is kiegyensúlyozott a kislányom, alszik jókat, nagyon mosolygós és nagyon beindult a mozgásfejlődése, úgyhogy én bízom benne, hogy elegendő a tej. Barackból és meggyből raktam a fagyasztóba egy nagy adagot /anyukámék saját termése/, úgyhogy lesz mihez nyúlni 3 hét múlva.
Igen, Utolsó, tudom, milyen az, amikor már nem csak a cici létezik. A kisfiammal már átéltem 2 éve. De még sokáig az amyatej volt számára a fő táplálék, biztosan nálatok is így lesz, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!