Mit adtok a baba nyakába, hogy ne legyen a ruhája csupa maszat evés közben?
Mi ilyeneket használtunk, amíg pici volt a fiam:
3. vagyok. Szívesen :)
Én még anno a tescoban vettem, de nem tudom kapni-e még, mert nem most volt, már 3 éves a fiam.
Hát nem tudom, nekem az előke csak egy plusz probléma, semmi hasznosat nem találtam benne.
Ami ujjas és anyagból van, az ugyanúgy foltos lesz mint a ruha, én nem bírom napokig búzölögtetni rajta a foltot, úgyhogy azt is egyből kimostam tehát plusz egy áztatni/dörzsölni/mosnivaló. Ja meg néha át is ázott rajta a folyékonyabb püré, ugyanakkora folt lett a ruhán is.
Műanyagot meg pluszban el kellett mosogatni minden étkezés után, meg szárítgatni, nem lehetett sehogyse úgy tenni hogy normálisan lecsöpögjön. Annyi idő alatt a ruhát is kilötykölöm.
Ja és ahogy ügyesedett mindig játszott az előkével, felemelte és alá is ment csomó kaja.
Meg minden fajtánál befolyt a nyakánál is a leves alá.
Szóval én feladtam, semmilyet se adok rá, ha ígyis-úgyis kell a ruhát mosni, akkor felesleges nyűg még az előkét is pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!