Melyik laktatóbb egy másfél évesnek az esti fektetés előtt? Natúr joghurt, vagy kb 2dl 2,8 v.3,5% tej?
1. Amit az első írt
2. Miért kell még közvetlen lefekvés előtt megtömni a gyereket? Te tudsz aludni tele gyomorral? Baromi egészségtelen.
Nekem még a 2,5 évesem is tejjel alszik el, ez az esti szokása, fürdik, tejet iszik, mesélek aztán alszik.
Sima 2,8%-os tejet kap.
Én nem miért gond, ha egy gyerek eszik vacsorára valamilyen zöldséget, húst, szendvicset és hasonlókat, plusz iszik mellé egy pohár tejet v. kakaót. Egy pohár kakaóval túl van tömve egy gyerek? Mert az nem semmi. Plusz, azután is tud fogat mosni, hogy megitta a tejet v. kakaót.
Fiam 5 éves, mai napig iszik reggel és este kakaót. 119 cm és 20 kg. Nem hiszem, hogy túl lenne tömve.
Lányom 4 éves, ő nem kap, de azért mert ő nem kér. Inkább teázni szokott.
3. gyerkőc 15 hónapos, természetesen vacsi után fürdik és lefekvés előtt kap még valamilyen tejalapú italt.
Biztos szar anya vagyok.
Kérdező, szerintem a tej laktatóbb, mint a joghurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!