Leírná valaki, hogy hogyan váltotta ki az egyes étkezéseket?
Az érdekelne, hogy először csak tízóraira adjak gyümölcsöt egészen addig míg ki nem váltom, vagy adjak tízóraira gyümölcsöt+táp és ebédre zöldség+táp és utána váltsam ki az egyiket majd a másikat?
Nagyon köszönöm!
Én először kiváltottam gyümi+keksszel a tízórait teljesen, addig emeltem az adagot amíg már nem evett mellette tápszert, utána pár napig még csak így adtam. Ez a pár nap után kezdtem tejpép vagy tejpép+gyümivel kiváltani a tízórait, ez már gyorsan ment mert ugye a tízóraihoz volt hasonló. Utána kezdtem kiváltani az ebédet. Kicsit lassabban ment, mert a zöldségeket nem ette olyan szívesen, de ott is addig emeltem az adagot amíg nem evett meg utána tápszert. Amúgy én 4 hónaposan kezdtem, ezért adtam neki először csak gyümit.Arra figyelj h a tejalap is elég legyen neki.
Na remélem érthető ahogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!