Anndrea kérdése:
Mivel váltsam ki az uzsonnai tápszert?
Figyelt kérdés
Kisbabám 8 hónapos, és már nem nagyon akarja elfogadni a tápszert délután. Nem tudom mivel válthatnám ki,ami azért tápláló is. Joghurtra gondoltam, de mennyit? Vagy túrókrém? Milyet?2015. máj. 8. 17:41
11/14 Ditta323 válasza:
Lányom nem eszi meg a natúrt se lekvárral, se gyümivel, a párizsi meg lehet akármilyen de ha izlik neki... és mellette nem száraz.
12/14 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy mindenki máshogy csinálja, én azt hiszem maradok a joghurtnál, és a túrónál....egyenlőre. Majd ha kinő az összes foga kap kenyeret akkor biztosan el tudja rágni :) Persze ez csak vicc volt, de tényleg nagyon félek, nehogy megfulladjon.
2015. máj. 8. 21:55
13/14 anonim válasza:
"párizsi meg lehet akármilyen de ha izlik neki."
Azért remélhrtőleg ha 2 év múlva csak a Milka csoki meg a sajtos tallér fog ízleni neki, akkor azért nem csak azon fog élni...
Sok féle gyümölcs van, azért valamelyik csak ízlik egy babának (pl banán).
14/14 Ditta323 válasza:
Utolsó képzeld gyümölcsöt is kap. Sőt a párizsit én is imádom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!