Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Aki a Milumil 7 gabonás...

Aki a Milumil 7 gabonás péppel vezette be a glutént hogyan csinálta?

Figyelt kérdés

6 hónapos a babám, tápszeres-anyatejes, eddig evett almát, körtét, sütőtököt, répát.

Most vettem ezt a pépet. Nem tudom mekkora mennyiséget adjsk neki eleinte, hogyan növeljem a mennyiséget? A gyümölcspépbevkeverjem vagy magában? Vízzel készítsem? (Anyatejet ennyit már nem tudok lefejni, a tápszer pedig elég sűrű, mert antirefluxos).

#glutén #Milumil #gaponapép
2015. máj. 2. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vízzel készítettem, és eleinte 1-2 teáskanálnyi mennyiséget kevertem az elkészített pépből a szokásos gyümölcsadagjába. Aztán 2 nap múlva 3-4 kanállal, és utána már fele-fele arányban.
2015. máj. 2. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:

anyatejjel is megfogod tudni csinálni a bevezetést,mert nem kell sok hozzá hidd el. simán lefejsz annyit pl. mielőtt lefekszel aludni.

25ml anyatejhez tegyél fél evőkanálnyi pépet. nem kell több,mert úgyis keveset adhatsz csak előszőr. a későbbi növelhető mennyiséget is leírom,aztán meglátod mennyi tej van,hogy tudnád csinálni.

25 ml fél evőkanál

50 ml 1 evőkanál

100 ml 2 egész evőkanál

200 ml 4 evőkanál (ez már teljes adag)

mikor bevezetted,azzal adod,amivel akarod. vízzel,tejjel,vagy dúsíthatsz vele gyümölcsöt

2015. máj. 2. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók, köszönöm szépen:)
2015. máj. 2. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés, hogy onnantól kezdve minden nap adtátok?
2015. máj. 2. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem. de nekem székrekedős fajta,azért nem adom mindennap. mondjuk tejjel,barackkal szerintem nem fogja.
2015. máj. 3. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!