2 es fel hetes babamnak adtam egy kis babavizet. Ugye nem lehet belole baj?
Figyelt kérdés
Ugy tudom, hogy mar egeszen ujszulott kortol lehet adni nekik vizet2015. ápr. 28. 02:57
1/8 anonim válasza:
sőt kell is a tápszeresnek. az anyatejesnek viszont teljesen szükségtelen.
3/8 anonim válasza:
Mi a franc baja lenne a viztöl???
4/8 anonim válasza:
A babavízben (szentkirályi, jana, ez-az) nagyon sok az oldott ásványianyag tartalom, ezért ajánlják inkább a felforralt és visszahűtött ivóvizet.
Természetesen, ha néha adsz neki, attól nem lesz baja, de a mindennapos fogyasztás egyáltalán nem javasolt.
5/8 anonim válasza:
Mi baja lenne a BABAvíztől?
Itt a meleg ha sétál kint pl az ember nem árt megkínálni, kicsik is szomjasak.
6/8 anonim válasza:
én akkor adom neki, ha nincs épp forralt vagy túl meleg lenne valamibe, stb. Pont erre találták ki, mert BABAvíz.. Én amúgy a forralt-lehűtött vizet adom neki, sokkal olcsóbb mint egy-egy kortyért megvenni a literes babavizeket, de mondjuk utazáshoz vagy szükség esetén kiváló. Van aki még a babavizet is forralja.., nem kell túlparázni :D
7/8 anonim válasza:
engem nem zavar a lepontozás, de orvos és védőnő is mondta, hogy óvatosan a babavízzel. a veséjüknek tényleg nem tesz jót. de tegyen mindenki, ahogy gondolja.
8/8 anonim válasza:
Sima asvanyizet nem szabad nekik adni, mert az valoban artalmas a veseiknek. Viszojt a babavizekben kevesebb asvanyianyag van (en a janat neztem, az a hatar alatt van). Ennek ellenere en forralt vizet szoktam neki adni, folosleges lenne megvenni a babavizet azert a hat cseppert, amit megiszik egy nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!