Babavizet adok a babamnak, elmult 1 eves mikortol lehet neki mas vizet adni es milyet?
Én is csapvizet adtam neki kezdettől fogva sőt az én gyerekkoromban nem is volt babavíz, nagyszüleim gyerekkorában meg még a kútból ittak.
Ez az egész babavizes hiszti egy nagy lenyúlás, Magyarországon a csapvíz simán iható.
Én kezdettől fogva alacsony ásványianyag tartalmú vizet vettem, most meg már sima mentes ásványvizet kb 6 hónapos kora óta (12 hós)
Nyugodtan adhatsz neki mentes vizet, vagy ha jó nálatok a csapvíz akkor azt is, nálunk pl. mocsár szaga meg íze van ezért veszem az ásványvizet.
Ennyi idősen szinte bármelyiket ihatja, kivétel a kristályvizek, Fonyódi, Theodora.
Mi felváltva vesszük: Nestlé, Szentkirályi, Emese, Naturaqua, de ivott már Mizse vizet is.
Csapvizet én azért nem adok neki, mert nálunk nagyon fura szaga van, és néha tök zavaros, mi sem isszuk a férjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!