Gyümi + keksz. Mennyi kekszet raksz/raktál bele? Bővebben lent.
Ajj már, nyugodjatok le. :D
Akkor nem csak én méreteztem el ezek szerint a keksz adagot... :)))
Szerintem valami nyugtató nem ártana neked. Na mindegy, ha lenyugodtál, legyen szép napod. (mondjuk azon jót röhögtem, hogy leősanyáztál, nem is tudod mennyire mellélőttél)
Kérdező! Bocsi a mellékvágányért és további boldog gyereknevelést. Szia.
Hát 2es kétlem h ilyen stílusban írtam volna mint amiben te válaszoltál. Igazán csak kíváncsi voltam h akik mint te ìgy belekötnek bébiételbe, tescoban vásárolt dolgot neh adj a gyereknek, oo a piaci se jó stb.... azok mit adnak a gyereknek enni.
Sokmindent lehet rám mondani de h ősanya legyek... na azt marhára nem...
Na a másik okosság duci a gyerek jaj akkor az anyja tömi édességgel uuu.... hülyeség.
ez a baba súlyától, és napirendjétől függ.
és most tekintsünk el a glutén bevezetésétől, mert az max 1 hét :)
a gyümölcs gyorsan bomló szénhidrát, tehát 1,5 óra alatt átszalad a szervezeten. víz+cukor egyébként, de tele van vitaminnal... :)
ugye elméletileg a 10órai amire szoktuk adni a kicsiknek, köztes étkezés. reggeli 8körül van, ebéd meg délben. viszont a 4 óra sok, addig megéheznek, ezért a köztes étkezés, kis rágcsi. és ezért 10órai, mert 10kor ha kapja akkor délre már sehol nincs, tud ebédelni rendesen.
tehát ilyen értelemben semmi keksz nem kell a gyümölcsbe. viszont ha pont úgy alszik, hogy mondjuk a 11-13-ig, akkor nyilván dúsítani kell, hogy ne ébredjen az éhségre, a keksz meg lassan bomló szénhidrát, az kitart 3 óráig ha kellő mennyiséget kap belőle. ilyenkor nyugodtan beletehetsz egy evőkanállal, szépen ki tudod vele tolni az ebédet.
másik, ha a baba nagyon kicsi súlyú, ugye a szénhidrát hízlal, így akkor is szokták ajánlani a dúsítást. viszont nekem az a személyes tapasztalatom, hogy ez nem mindig jó módszer, enyémnél pl. az ebéd kárára ment, jól bekekszeztem a gyümit, hogy hízzon, erre nem tudott ebédelni, akkor meg mi értelme? hisz a főzelékre még nagyobb szüksége van a szervezetének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!