Gyümi + keksz. Mennyi kekszet raksz/raktál bele? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2 gyerekem van. Én simán kb 1 evőkanálnyi darált kekszet beleraktam a kb 150-200 g gyümibe. Ma mondta a védőnő, hogy EGY KÉSHEGYNYI kell csak bele. :O Nekem mindig csak annyit mondtak, hogy keksz,de hogy mennyi, azt nem.2015. ápr. 16. 12:14
1/19 anonim válasza:
Ez attól függ mennyi idős gyerekről van szó. 1 évesen bőven raktam egy kanálnyit. Viszont 6 hónaposan meg csak 2 db kekszet kapott.
2/19 anonim válasza:
Kicsit off,de nekem olyan fura,hogy kicsi-pici gyereknek kekszet ad az ember. Akkor is ha "babakeksz". Ez csak egy álca név,attól még tele van cukorral,ilyen-olyan származékkal és gluténnal. Hozzászokatja a gyereket az édes ízhez,akkor is,ha eleinte keveset kap. Olyan mint a babadesszert,cukor,színező és állományjavító keveréke. Tejet max. képről látott,a vitamint meg nem feltételnül lehet belecsempészni érdemi mennyiségben.Plusz van ugye a vízben és a zsírban oldódó vitamin. A "tejkészítmények" hőkezeléssel tartósítottak, a vitamin pedig nem hőstabil...
3/19 anonim válasza:
Késhegynyit? Én simán belereszeltem 1-2 darab kekszet.
4/19 anonim válasza:
#2 pont a glutén miatt kell a kekszet adni, hogy a szervezete megismerje.
A cukor meg más dolog, meg kell nézni, hogy milyen kekszet adsz neki aztán kész.
5/19 anonim válasza:
Én bevezetésnél egy fél kekszet raktam bele.
6/19 anonim válasza:
2-es. A kekszet pont a glutén bevezetése miatt rakjuk bele.
7/19 anonim válasza:
Igen,tudom,hogy a gluténra nem teljes a tiltás,de akkor is óvatos lennék. Felnőttnek sem tesz jót a glutén,még akkor sem,ha amúgy nem érzékeny rá.Sok káros hatása van. Babának való kekeszet meg simén lehet otthon készíteni,nagyon egszerű és sokkal egészségesebb,olcsóbb,mint a bolti.
8/19 anonim válasza:
2es, gondolom akkor te minden zöldséget- gyümölcsöt-állazot otthon termesztessz/ tartassz és csak azt adod a gyereknek.
Glután miatt kell a keksz, cukortartalmat meg meg lehet nézni.
Tényleg nem értem akik minden ilyenbe belekötnek mit adnak enni a gyereküknek?? Mert hát a bio se biztos h bio... stb...
9/19 anonim válasza:
2-es vagyok.Most mi a bajod? Én nem kötekedtem senkivel,csak leírtam a véleményem.Szabad,nem? A kérdező max. nem veszi figyelembe. És igen,képzeld-már ha itt tartunk-mindent megteszek,hogy semmi xart ne egyen a gyerekem. Tessék,itt a stílus,ha kiprovokáltad. Bírom,hogy szó van valamiről,gondolatokat cserél az ember,erre valaki pedig veszekedést szít. Tudod mit,etess a gyerekeddel,amit akarsz,de utána évek múlva ne sírj. Nincs is értelme tovább írnom,mert nem mindig van kinek.
10/19 anonim válasza:
"...a gluténra nem teljes a tiltás,..."
Nincs tiltás, a glutént 6 hónapos korig be kell vezetni.
Felesleges olyanba beleszólni, amihez nem igazán értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!