Van köztetek olyan, aki előző nap elkészíti a babája másnapi ebédjét?
Figyelt kérdés
Sokszor élhetőbb megoldásnak tűnik, hogy mondjuk ma este megfőzzem a kisfiamnak a másnapi ebédjét, főleg ha tudom, hogy másnap semmi időm nem lesz rá.
Szerintetek származik bármi baja ebből?
2015. ápr. 6. 10:27
1/5 anonim válasza:
Semmo baja nem lesz tőle. Én is szoktam. Sőt mivek azt eszi szinte mindig mint mi akkor is adok neki másnap a maradékből. Nincs semmi baja annak a kajának.
2/5 anonim válasza:
Én mindig így csináltam.
Eleinte bébiételeket kapott (üvegeset!), majd amikor már 1 év körül volt, akkor a mi ételeinkből evett már.
Most lassan 15 hónapos és azt eszi, amit mi. Neki édes mindegy, hogy tegnap főztem, vagy épp a lábosból szedek neki.
3/5 anonim válasza:
Én mindig 2 napra főztem neki - különben is így főzök. Miért lenne baja tőle? Gondolom hütőben tárolod és másnap jól megmelegíted, nem?
4/5 anonim válasza:
Eleinte minden nap főztem neki, aztán a védőnő mondta, hogy semmi baja nem lesz, ha két naponta főzök neki. Azóta mindig két napra főzök.
5/5 anonim válasza:
én nagyon régóta vacsorát főzök... mikor itthon voltam is így volt, akkor ebéd után, mikor hosszabban aludt, akkor főztem meg a vascit és másnap azt ebédeltük. hétvégén meg 2 napra főzök, soha nem volt baj az étellel :D jó, persze van pár dolog amit frissen készítek én is, de nyilván nem rántottára gondolsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!