Szabina1995 kérdése:
Leirnátok, hogy kinek mit eszik az 5 h. Babája és hogy miket ehet? Köszi! 😊
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 10:29
2/4 A kérdező kommentje:
Hónapos
2015. márc. 31. 10:52
3/4 anonim válasza:
Az én babám most lesz 5hónapos de már elkezdtem a hozzátáplálást, lehet neki adni almát sárgarépát sütőtököt krumplit ezeket magad is elkészitheted, megpárolod őket majd leturmixolod. de vannak bébi ételek 4hós kortól és tejpép is több ízben kapható,
4/4 anonim válasza:
nekem 5 és fél hós, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, és rengetegfélét evett már (krumpli, répa, spenót, sütőtök, alma, őszi- sárgabarack, áfonya, málna, eper, körte ezek természetesen mind üvegesek). meg tejpépet eszik. glutént már kap. én nem nagyon izgulom túl a dolgot, gyümölcs-zöldség amire rá van írva h 4 hónapos kortól, ő azokat eszi mindet. majd féléves korától adok neki húst is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!