Volt már vicces esetetek lóval v lovaglás közben? Leírnátok a vicces sztorikat légyszi😊😊😊
Épp a fed.ménen lovagoltam a körkarámban,azt tudni kell róla,hogy csak terepen aktív,de még ott se nagyon :) Szóval éppen ügettünk,amikor hirtelen lelassult,elkezdett lépni,és végül leült :DDDD xD Szóval úgy mint egy kiskutyus ott ült,én a hátán (azért tehette meg,mert nem bíztattam agyon).
Aki ott volt velem megijedt,azt hittük,hogy hemperegni fog,ezért hirtelen kivettem a lában a veszkókengyelből és szépen a ló mögé csúsztam :D Az meg nem hempergett,hanem felállt :D Így szállított le magáról.. Nagyon röhögtünk rajta!
Persze ott van még az eset,amikor a szomszéd kissrácot rátették az 1 kiscsikóra szőrén és elengedték minden szerszám nélkül,hogy nézzük,mi lesz ebből. :D A kicsi ment 4 lépést,aztán bakolt egyet.Épp láttam,mert a barátnőm szólt,hogy menjek,épp az istállót takarítottuk.A gyerek ahogy lezuhant fejjel a friss lócirtomba esett. xD Elég vicces volt,persze mindenki megijedt,csak a gazda nem,hogy nem kap levegőt a kisgyerek.Persze utána jobban lett :)
Jajj,még mennyi ilyen történet van... :)
Utolsó válaszoló!
Akkor arra a napra megvolt a lócitromos hajpakolás!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!