Csak én röhögtem végig a mai Eurosportos díjlovaglás közvetítést? :D
Szánalmasak voltak a lovasok.
Borzalmas kéz láb tartás.
Plusz a bökő na de sajnáltam szegény paccokat.. :S
Ja, óvodás stílus: "láááttaaad, az X milyen béna???? Juj, tényleeeg, ha-ha-ha..Az én apukámnak meg csébje van!!!"
Ez a szánalom.
Nem értem, mit vagytok úgy felháborodva azon, hogy nekünk nem tetszett a díjlovaglás. Ne is haragudjatok, itthon jobb lovaglásokat látok. Az, hogy van véleményünk, nem jelenti azt, hogy óvodások szintjén vagyunk. Egyik díjlovas ismerősöm szerint is csökkent a színvonal. Nekem kb 2 lovaglás tetszett, a többi elcsépelt volt. Nem a hibák miatt, mert oké, előfordulhat, hogy nincs jó napja a párosnak és nem úgy megy az a fránya piaffe, vagy a perdülés, de nekem a legalapvetőbb problémám az összhanggal van. Minden ló tiszta feszes volt - azt a 2őt kivéve, ami tetszett - holott a lényeg a feltétlen együttműködés volna. Amikor Totilas felállította a rekordot a VB-n, akkor szinte minden lovaglás nagyon tetszett, most pedig erőltetettnek éreztem a kűröket.
Attól, hogy én nem díjlovagolok, hanem ugratok, még lehet véleményem, főleg azért, mert pont tudom, miket kell figyelni, és azért is, mert már nézem a közvetítéseket egy ideje ahhoz, hogy meg tudjam ítélni, melyik jó és melyik nem.
Már bocsi de ennyit igen megtudtam volna csinálni én is.
Nagyon lecsökkent a színvonal..feszes lovak.
A lovasok lába rángatózott pattogtak a nyeregben rossz szártartás volt hogy a lovas lába az izzaszt súrolta.. Ha ez nektek jó hát legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!