3 hónaposan alma?

Figyelt kérdés
Szeretném azok véleményét kérni akik 3 hónapos babának már adtak almát!(tápszeres) Az a helyzet, a gyerekorvostól megkérdeztem, hogy mikor kezdhetjük el a hozzátáplálást és azt mondta, hogy almát nyugodtan adhatok már neki. Anyósom viszont ellenzi. Nektek okozott bajt hogy adtatok almát a babának?

2015. febr. 28. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Semmi baj nem lesz belőle hisz a gyerekorvos is engedélyt adott rá.Anyisodnak nem kell mindenről tudnia.Nekem azt mondták baba kekszet adjak neki de én adtam a rendes darált kekszel neki és semmi baj nem volt.
2015. febr. 28. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
én is adtam neki még 3 hónapot se töltötte be :) semmi gond nem volt, őszibarackot is kapott almán kívül (bár nekem szerencsém volt mert pont szezonja volt) régen 3 hónapos kortól lehetett hozzátáplálni pár éve jött ez be hogy 4 hónaptól...
2015. febr. 28. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

... és régen 3 Pista volt a testvérsorban, mert hátha legalább 1 megéri a felnőttkort.

Minket már korán hozzátápláltak, pár hónaposan húslevest ettünk, ennek biztos semmi köze ahhoz hogy a felnőtt lakosság nagy százalékban elhízott, a gyomorfekély meg az aranyér már népbetegség, ugye?

áá, nem is tudom minek húzom fel magam mindig az ilyen kérdéseken, mindenki úgy teszi tönkre a saját gyerekét ahogy akarja...

2015. febr. 28. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
kedves 3-as nem 100 évvel ezelőttről beszéltem, hanem csak 15-ről ugyanis a nagylányomnál még 3 hónap volt, nem tudom mikor jött be a 4 hónap ajánlás, és persze tuti azért halt meg annyi gyerek régen mert korán hozzátáplálták, nem az alultápláltságtól, a járványoktól... te is nagyon okos vagy :)) tuti fekélye is ettől lesz egy felnőtt embernek :D meg ezért hízik el a nép, nem a sok nassolástól és mozgáshiánytól stb.. komolyan ennyi baromságot honnét szedtél ?:) (amúgy a kicsim 10 hónapos és a védőnőm mondta hogy ne olvasgassak semmit, nyugodtan kezdhetem :) )
2015. febr. 28. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges neki az alma egyelőre. Ehet még elég almát életében. 5-6 hónapig elég a tápszer, az anyatej.
2015. febr. 28. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5-össel értek egyet. Nem csak azért nem adnék neki mert baja lesz tőle, hanem mert teljesen felesleges, meg sem tudja emészteni. Kislányom tápszeres volt kb 4,5-5 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást. Még így is az elején igen gyakran emésztetlenül köszöntek vissza a kakijában.

Ezen kívül valóban nem tudhatjuk a mai felnőttek gyomorproblémái, allergiák hátterében nem áll e nem megfelelő csecsemőkori, kisgyermekkori táplálkozás. Olyan ez, mint a túl korai ültetés, járatás, bébikomp kisgyerek és felnőttkorban okozhat gerincproblémákat.

2015. febr. 28. 17:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Egyenlőre 20ml levet kapott, ma evett 2kanál pépet. Ízlik neki. Én úgy vettem észre (hétfő óta kapott levet) hogy segít neki kakinál.
2015. febr. 28. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!