Szerintetek ez így jó? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Kisfiam hét és fél hónapos. Reggel szoptatok, tízórai gyümölcs (4 deci!), ebéd főzelék (2 deci), utána szoptatok, délután és este megint csak szoptatok. Kérdésem az, hogy délután adhatok-e neki már rizspépet, gabonapépet... mert azt vettem észre, hogy éhes. Persze neki a folyadék a cici, mert nem iszik semmiből, viszont délelőtt és délben jó mennyiséget elfogyaszt rendes kajából. A gyümihez keverek babakekszet, a főzelékhez olajat, krumplit, hogy tartalmasabb legyen. Ezek a pépek érdekelnének. Köszi!2015. jan. 15. 08:26
1/4 anonim válasza:
nyugodtan adhatsz neki max ha szomjas megszoptatod utána :)
2/4 anonim válasza:
persze, szerintem adhatsz neki.
Meg ha már eszik kekszet, krumplit az után szerintem próbálj meg pici vizet is itatni vele, mert attól negyon szomjas tud lenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak az a bajom, hogy nem iszik semmiből. Itatópohár, csőrős itatók, cumisüveg... semmi :( Kb fuldoklik, és nem nyel belőle.
2015. jan. 15. 10:03
4/4 anonim válasza:
Akkor nyugodtan próbáld pohárból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!