Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Gáz, hogy adtam 10 hónaposomna...

Gáz, hogy adtam 10 hónaposomnak olyan tésztát amiben tojás van? Ti mennyire veszitek a tojás tilalmat szigorúan?

Figyelt kérdés
nem valami jó evő, de a nagyi minden tésztát otthon gyúr és abból adtam neki.
2015. jan. 14. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

10 hónaposan megkínáltam káposztás tésztával, mert majd kinézte a falatot a számból. Semmi baja nem lett, de izgultam én is, plusz a káposzta miatt is. Egy falatot kapott, de akkor is...

szerintem nem lesz baja, gondolom nem evett meg egy lábosnyit.

A tojással egyébként óvatosak voltunk, először csak fél sárgája a főzelékébe, és így lassan haladtunk, de gyerekként érzékeny voltam a tojásra, így talán indokolt volt.

Most 3 éves, és szerencsére semmi baja.

2015. jan. 14. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:

sárgáját már bevezettem, és most megevett egy kis tálka hazai tarhonyát.

valahogy úgy voltam vele, hogy az már ki van szárítva és mégsem friss fehérje van benne.

2015. jan. 14. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mindent durum tésztával adok, vagy ritkán sztrapacskával, ha tésztásat kap, de nagyszülőknél volt, hogy a levesből a zöldségekhez és leveshez tésztából is kapott és abban volt tojás. Nem lett kiütése tőle, de azért még tojásfehérje mentes (sárgáját eszi már) tésztákat eszik. 10 hónapos szintén.
2015. jan. 14. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én komolyan vettem az ajánlásokat.
2015. jan. 14. 21:57
 5/5 kloetta ***** válasza:

én megkérdeztem a védőnőmet, ő táplálkozási tanácsadó is.

9 hós volt a fiam mikor beszéltünk. tejfehérje érzékeny, ezért biztosra akartam menni hogy nem rontok-e a helyzeten. Azt mondta hogy ha a sárgáját már több hete kapja minden panasz nélkül akkor mehet NYUGODTAN!

2015. jan. 15. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!