Mennyi idős volt a gyereked/babád, amikor ezeket a termékeket már adtad neki? Milyen márkájú?
Eddig prémium minőségű csirkemell sonkát és karajszeletet kapott. Együtt szoktunk enni, tegnap kilopott egy párizsit a szendvicsemből és jóízűen megette. Csak hát az olcsó párizsi, virsli a húsipar legalja... Van esetleg olyan minőség, amit lehetne adni? Esetleg egyéb könnyen fogyasztható felvágott?
Májkrémet szereti, de azt én készítem házilag.
Én úgy gondolom, hogy a gyereknek bizonyos kor után már nem lehet külön kosztot adni. Ha anyuka olcsó párizsit eszik, akkor neki is az fog kelleni, hiába az ő tányérjában meg prémium sonka van.
Párizsit, sonkát 10-11 hónapos koruktól kaptak nálunk a gyerekek. Bár mostanában nem veszünk ilyesmit, szoktunk készíteni házilag sonkát.
Köszönöm az eddigi ötleteket :)
Fini Minit és Wiesbauer terméket hol tudok venni?
A közelünkben ilyen boltok vannak: Lidl, Penny, Coop, Auchan. Ezekben van?
Kb. 9-10 hónapos koráig még megvettem neki 1 csirkemellet, azt adagoltam ki, ő csak ezt kapta.
De később mikor már többet evett, nem volt pénzem minden hónapban megvenni 1-2 csirkemellet, így azóta már ő is azt eszi, amit mi ( párizsi, májkrém, virsli stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!