Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ha tegnap adtam (kóstoltatás)...

Ha tegnap adtam (kóstoltatás) üveges bébiételből, hogy melegítsek neki 2-3 kanálnyit a hűtőből kivéve?

Figyelt kérdés

gondolom ne melegítsem fel az egész üveggel és kajcsi után vissza hűtő..

mikrozni nemigen szeretnék, megváltoztatja a molekuláris szerkezetet, én hiszek benne.


2014. nov. 12. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
tedd bele egy pohárba, a poharat meg egy edénybe.Vizet forralsz az edénybe, a néhány kanálnyi püré felmelegszik elég hamar. A pohárból tudod neki adni kanállal.
2014. nov. 12. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tegnapit mar nem adnam oda. Amugy poharba, azt meg melegvizbe.


A mikro nem valtoztat semmit, csak az atomok rezegnek gyorsabban az anyagban. Nem hinni kell, hanem ismerni a fizikat.

2014. nov. 12. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

2-3 kanál miatt szerintem érdekes lenne mindig másikat bontani. amúgy meg úgy tudom felbontás után 3 napig jó (de ha már csak két napig is, az már 4 alkalomra is elegendő.


amúgy valahol láttam hogy a molekuláris szerkezettel kísérleteztek (azthiszem amikor víztisztító berendezést reklámoztak valahol)és igen rezgései vannak az élelmiszereknek(atom szinten)és más máshogy hat a szervezetre.

szeretném megtalálni, linkelni..

2014. nov. 12. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Es a reklamban veletlenul sem azert csusztattak, hogy megijedj es megvedd a termekuket :))))
2014. nov. 12. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

nehéz lehet neked az élet, ha mindent így elhiszel. ne haragudj, nem bántani akarlak, de ez egy butaság. nézz utána a mikró működésének. :) (a reklámokat meg kezeld fenntartásokkal, az a dolguk, hogy elhitessenek veled mindent)

egyébként ahogy már előttem is mondták, a "kajcsit" kanalazd ki egy kispohárba, forró vízbe vele és már ehető is! az üveges babapapik 3 napik hűtőben elállnak, rá is van írva az üvegre.

2014. nov. 12. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

tele van hasonlókkal a net


Ételekben a mikrohullám



"Ahhoz, hogy valami felmelegedjen egy mikrohullámú sütőben, viz jelenlétére van szükség. Ha víz nincs az ételben, a felmelegedés nem jön létre. Ennek az az oka, hogy a mikrohullámok hatására a vízmolekulák az élelmiszerben hihetetlen sebességgel kezdenek el rezegni és ez molekuláris súrlódást okoz, amely végül is elvezet az étel felmelegedéséhez. A víz molekulák szerkezete eközben szétszakad és erőteljesen deformált lesz. Ez a módszer egészen más, mint bármilyen főzési mód.


Ahogy Hans Hertel, egy svájci tudós elmondja:


“Nincs olyan atom, molekula és sejt bármely szerves anyagból álló rendszeren belül, amely képes ellenállni egy ilyen erőszakos, pusztító erővel biró sugárzásnak.” A molekulák szerkezete szétszakitódik, erőteljesen deformáltak lesznek (ún. szerkezeti izoméria jön létre)”

Ki ne használjon mikrohullámú sütőt, és miért

Senkinek nem szabadna mikrohullámú sütőt használnia. Ez különösen igaz a csecsemők, gyermekek, terhes és szoptatós anyák és bármilyen betegségben szenvedők körére. Az átlagembert már igy is rengeteg más sugárzással bombázza környezete."

[link]


A víz molekuláris szerkezete ami még emberi vibrációra, zenére is megváltozik (nemhogy mikrohullámra):


[link]

2014. nov. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!