Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Házi készítésű bébi ételek...

Házi készítésű bébi ételek előállításával foglalkozik valaki?

Figyelt kérdés
Steril bébi kajás üvegekbe fagyasztanám le. Elsőnek sütőtökös, almás, anyatejes-re gondoltam. A sütőtököt felkockázom, megfőzöm, majd botmixerrel pürésítem. Az almát lereszelem úgy teszem hozzá egyenlő mennyiségben. Végül teszek hozzá anyatejet. Ez így jó lenne szerintetek ?
2014. okt. 28. 05:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyatejet külön fagyaszd le.
2014. okt. 28. 05:55
 2/9 anonim ***** válasza:
És az üveg nem reped szét a fagyasztóban?
2014. okt. 28. 06:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Üveget nem lehet lefagyasztani, csak műanyagot.
2014. okt. 28. 06:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi fagyasztottunk így üvegben, de anyatej nélkül. A fiam meg is ette, de nekem annyira unszimpatikus volt az állaga, hogy többet nem.fagyasztottunk. Megehető, nem káros, de én nem ettem volna meg szívesen, így a fiamnak sem adok ilyet. Arról nem is beszélve, hogy sok tápanyag se lehet már benne főzés, fagyasztás, olvasztás után. Bár tény, hogy rettentő kényelmes.
2014. okt. 28. 06:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz ezekből frisset 2 naponta?
2014. okt. 28. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Az anyatejem fagyasztva megkeseredett. Csak figyelmeztetlek, nehogy önthesd ki az egészet, van,a kinek nem marad friss a fagyóban. Én ilyesmivel nem tökölnék, hogy aztán mindig fagyasztott kaját egyen a gyerek... sokkal egyszerűbb frissen, keveset elkészíteni, ráadásul kb. 3 hónap, amíg a papit tudtam erőltetni, utána már a mi kajánk kellett neki. Felesleges hercehurca néhány hét miatt.
2014. okt. 28. 07:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a "baj" hogy most két hetes, azért akarom előre elkészíteni mert februárba-márciusba nem lesz már friss zöldség. Apósom meg a napokban takarította be a tököket azért gondoltam rá. Esetleg valamilyen más receptet tudtok?
2014. okt. 28. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Én simán sütőtököt eltennék lekvárnak, és ennyi. Az én babám is februárban lett 6 hónapos, almát még lehetett találni a bioboltban, meg céklát, répát.
2014. okt. 28. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Április körül ráérsz majd hozzátáplálni. Akkor is először alma, banán, eleinte levek.
2014. okt. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!