Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tejpépet hogy szoktátok...

Tejpépet hogy szoktátok gyümölccsel adni? Mekkora adag gyümölcsöt kevertek össze mekkora adag tejpéppel?

Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Fél adag tejpéphez szoktam 1 egész közepes méretű gyümit adni. Néha ha hígnak talátom mert a a gyümi leve sok akkor 3db babakekszet szoktam még belereszelni.
2014. okt. 23. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

A fiam 9,8kg 80cm 7 hónapos. Mivel nagyobb méretű, így szerintem többet is eszik, szóval nálunk a tízórai az 1db banán + egy-két alma turmixolva + 4evőkanál gabonapép+1 evőkanál tejpép, vagy mondjuk fél üveg gyümölcspép + 5 evőkanál tejpép + 1 ek gabona stb. Olyan híg, hogy a kanál nem áll meg benne, de nem is leves.

Ez általában egy teásbögrényi mennyiség, kb. másfél bébiételesüvegnyi.

2014. okt. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!