Mivel kell kezdeni a hozzátáplálást? Ha gyümölccsel, azt főzzem meg? Vagy sűríteni kell? mit jelent pontosan az, hogy "pépesíteni"?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 22:31
1/11 A kérdező kommentje:
abszolut semmit nem tudok még.
pl úgy hallottam akörte könnyen emészthető.
milyen "állagban" adhatoman neki oda?
2014. júl. 28. 22:32
2/11 A kérdező kommentje:
meg hány mg "tejalapú" étkezést kell biztosítani?
és az mit jelent?
2014. júl. 28. 22:33
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
krumplival kezd!ha azt megeszi,mindent megfog.nálam krumplival kezdték,minden evő vagyok.sajnos a fiamat gyümölcsel kezdtem és nagyon válogat pedig még csak 1 éves
7/11 anonim válasza:
Alma levével először 1-2kiskanállal majd naponta emelni az adagot kb 3-4napig. Ha semmi baja tőle akkor jön az őszibarack . Ha ezt is bírja akkor a 2t együtt is adhaod amennyi jól esik neki. Majd a krumpli a sütőtök,meggy,sárgarépa. Nem kell megőzni nem kell. Körtével óvatosan mert puffaszt illetve a barack széklet lazító! Pépesre botmixereled magyarul. Sűríteni sűrítheted sinlacal vagy sinemilel(mind a kettő tejmetes ,rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép)De hozzátápláláskor nem kell szerintem.
8/11 A kérdező kommentje:
köszi
látom a linkeket, atyaég mennyit kell olvasnom erről is :( nem gondoltam, hogy ilyen szövevényes lesz
na, majd legközelebb nekikezdek
2014. júl. 28. 22:52
9/11 A kérdező kommentje:
egyszerű tanácsokat igazán köszönöm, jöhetnek :)
2014. júl. 28. 22:53
10/11 anonim válasza:
Csak ismételném, amit a 7 es írt , plusz: vannak egyéni különbségek, az enyém másfél éves korig nem ette meg a krumplit, semmivel, aztán elkezdte enni, most magában eszi és csak azon ellenne. A tejalapú: nem kőbevésett, gobdolj bele, mi van azzal, aki allergia miatt nem ehet, mégis felnő. A sinemil erre is jó! És gondolj bele, mit ettek, míg nem nőtt ki az összes foguk nagyanyáink, amikor nem volt botmixer és bébiétel! Szóval rohanni sem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!