Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyósom nyaggat, hogy miért...

Anyósom nyaggat, hogy miért nem adok már a 6 hós babámnak natur joghurtot. Nem korai még?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 16:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19-es válaszoló, de képzeld eszembe jutott a szoptatás, de tudod mikor nem tudsz, pedig minden vágyad az h sikerüljön, de nincs miből, akkor szerintem, nincs mit tenni.Hát az biztos, hogy a Te gyereked se lennék, eltudom képzelni, hogy mit adsz neki, kb majd 1, 5 évesen ha ehet majd valami értelmeset, de lehet még akkor sem, tudod a régi öregek korában nem volt még tápszer sem, és én is már 2 hónaposan töltöttem káposztát ettem, és mégis itt vagyok.A törpénk pedig olyan kis masszív gyerek, hogy még betegsem volt, pedig körülötte mindenki az, de ő nem.az orvostól is mindig csak a dicséretett kapjuk, hogy milyen erős egészséges kis masszív kisbaba és hogy a korához képest milyen fejlett.Azt nem mondom, hogy dijazta mikor elmondtuk neki, hogy már minden eszik, de azt mondta, hogy a mi dolgunk, és mivel a törpén nem látja semmi hátrányát ennek, így nem szól érte semmit.A táblázatok is persze megadják, hogy mit mikor lehet adni a babának, de az is le van benne írva,hogy igazából annyi a lényege, hogy a sorrendet betartsukazt pedig mi is betartsuk, és elég a két nap, hogy kiderüljön van e tőlle baja vagy nem mert addigra ha jó az emésztése egy babának, akkor át is megy rajta, már pedig a miénknek jó, sőt még gyorsabb is hamarabb kéri az enni valót mert hamarabb ki is ürül a kis gyomra, ezt az orvos mondta, mikor elmondtuk neki h 2 óránként kér enni és kuttyog is a gyomra, és minig megeszi a normális adaadagot.mi nem szeretnénk tápos csirkét nevelni a törpénkből, és mivel mindent adunk neki, gyümölcstől kezdve a husokig minden, nem is lesz belőle az, én nem tudom elképzelni, hogy ne adjak neki mindenből mikor szereti és várja és nincs is tőlle baja.Na de mindegy ez mindenkinek a saját dolga, mindenki azt ad a gyerekének amit akar, nekem ez a felfogásom, és mivel nincs tőlle semmi baja így ez is marad, ismerek olyat akinél 1, 5 éves a gyerek és még tápszeren kivűl nem igen evett mást a gyerek és csodálkozik rajta az anyja, hogy kindig beteg a gyereke, mikor semmi értelmes tápanyagot nem kap a gyereke.persze ő is lehurogott, hogy hogy lehetek ilyen felelőtlen, de mikor megkérdeztem tőlle hogy mikor volt elsőnek beteg a picije, akkor azt válaszolta hogy 1, 5 hónapos korától szinte minden hónapban vinnie kell a gyereket orvoshoz, mert mindig meg van fázva vagy valami mindig van, minket csak akkor lát az orvos ha tanácsadás van, meg persze mikor a védőoltásokat kapta a törpe.Egyébként azt hiszed csak én adom ilyen időskorától a gyereknek a mindenféle ételt? Hát nem csak ezt mások nem mondják el, mert félnek, hogy megszólják őket és nem merik felválalni, de engem marhára nem érdekel a párom véleményén kivül senkié, amíg a picinek nincs tőlle baja, addig nyugodtan merem neki adni, és hálistennek eddig semmi gond nincs.
2014. okt. 23. 12:21
 22/24 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek veszekedjetek máshol. Nem ezért írtam ki a kérdést. Ezt a korai hozzátáplálást egyáltalán nem támogatom, szóval kérlek ne is írj ide többet. Köszönöm.
2014. okt. 23. 14:57
 23/24 A kérdező kommentje:
Ez természetesen a 21-es válaszolónak szólt.
2014. okt. 23. 14:57
 24/24 anonim ***** válasza:

" és nincs is tőlle baja"

Ja, mert meg nem latod.

Gondolom akkor az osszes orvos, vedono, es szakerto hulye, csak ti tudjatok a tutit.

De mindegy, hagyjuk.

2014. okt. 23. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!