Miért nem akar a 6 hós fiam kanálkával enni?
Figyelt kérdés
cumis üvegből mindent megeszik, de ha próbálkozom kanállal etetni egyszerűen nem és nem akar... nem nyissa a száját, hisztizik és addig sír míg meg nem sajnálom és odaadom neki üvegből. próbáltam már kicsit hamarább adni neki enni, de próbáltam úgy is hogy negyed órával utána ahogy jelzet hogy éhes, de semmi. nyitogatom a számot bohóckodok neki könyörgök de sehogy sem.... már ezt játsszuk minden nap 4 és fél hónapos korától...2014. okt. 17. 13:53
1/1 anonim válasza:
Szia a mi a kislányommal 6honsposan kezdtük el a hozzátáplálást a kezdet nekünk is nehéz volt.Ugyanígy voltunk mint ti, mikor eszünk adok a kezébe egy műanyag kanalat és egy kis műanyag tálat és még aval játszik teszem a szájába a kajcsit mindig mondom közben hogy A ham és nem szabad engedni a sírástnak picit erőltetni kell
Nekem most 7honapos és nagyon szépen eszik kanálal pedig én is azt hittem az elején hogy ez sose fog menni és nagyon sok türelem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!