Miert nem akar enni a 7 honaposom?
Figyelt kérdés
Lassan mar van egy hete, ha nem masfel, hogy nem akar enni.
4 hosan probalkoztunk elsonek, de 6 honaposan kapott ra az izere. Nagyon jol ment onnantol. Imadta az uj izeket. Barmit adtam neki, szinte kivetel nelkul megevett mindent.
Most mar a tizorait es az ebedet is kivaltotta, ugymond eleg hamar.
Elso ket foga kijott mar (alul), valoszinuleg a felso ketto is mostanaban fog kijonni neki.
Tudom, hogy ez is bezavarhat, de ennyire?! Egyaltalan nem nyitja a szajat. Ha igen, akkor is csak szinte resnyire. Tehat eselytelen, hogy megtudjam etetni.
Ilyenkor mit csinaljak vele?
2014. szept. 16. 12:42
1/3 anonim válasza:
Igazából nem tudom, mi lenne a jó. Megpróbálhatsz a kezébe adni ennivalót, kiflit, almadarabkát, stb. mert úgyis a szájába vesz mindent, hátha így enne egy kicsit. Ha ezenkívül az anyatejet, vagy a tápszert elfogadja, akkor az egy ideig elég. Semmiképp ne erőltesd! Ha semmi nem megy, beszélj az orvossal, mert komolyabb oka lehet. Szerintem csak egy kis sztrájkról van szó.
2/3 A kérdező kommentje:
Tapszert kap egyebkent, de felek, hogy vissza szokna ra es az egesz hozzataplalosdi ugrott...
2014. szept. 16. 13:37
3/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen nem fog visszaszokni. Próbáld úgy, ahogy írtam, közben lásson titeket is, ahogy esztek! Adhatsz egy kicsit a tiédből is, pl. levesből. Jobb ötletem nincs. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!