Szoktatok adni babátoknak üveges bébiételt?
Figyelt kérdés
Kisfiam elmúlt 6 hónapos,már lassan szeretnék neki főtt húst adni,de nem tudnám itthon mivel pürésíteni,mert se bormixerünk,se turmixgépünk nincs.A gyömölcsöket le tudom rszelni,a őtt zöldségeket meg villával összetöröm.Ezért lennék kíváncsi,hogy az üveges húsos menük mennyire váltak be nálatok?2014. okt. 15. 14:00
11/13 anonim válasza:
Szia! Én mindig üveges babakaját adtam mindkét gyermekemnek még ha ért le is szóltak.
Viszont csak minőségit hozzáadott cukor meg mindenféle nélkül.A husit nem tudtam eléggé ledarálni nem ment úgy a pürésítés.Gyümölcsöt meg pláne öszi téli babáknál nem lehet változatosan adni.Ráadásul ha próbáltam pici adagot próbálta főzni sem ment elég kicsi adag,két napig nem akartam ugyanazt adni neki,lefagyasztásnak nem vagyok a híve
Enyémek nagyon szerették,az üveges hamit,husosat is.
12/13 anonim válasza:
Csak üvegeset kap (Hipp, Kecskeméti) szinte mindegyiket szereti, de én teszek hozzá egy kis nyírfacukrot és sót is.Egyébként nem azért kapja ezeket, mert hú, de milyen jó kaják, ill. minőség, hanem mert sajnos nincs időm főzni. Azt gondold meg, hogy megéri-e nektek így táplálni a babát, mert kb. 20 000 Ft egy hónapban. Botmixert pedig 2000 Ft-ért lehet kapni.
13/13 anonim válasza:
Én is azt javaslom vegyél egy botmixert,4-5000 ft,és kedvedre készíthetsz bármit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!