Majdnem 11 hónapos a kisfiam, adhatok neki kelkáposzta főzeléket ebédre?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 13:36
1/5 anonim válasza:
Én megpróbálnám, ha nem túl fűszeres (van, aki sok fokhagymával készíti). Remélem, nem fog tőle nagyon puffadni.
2/5 anonim válasza:
Megpróbálhatod...mondjuk én mindig úgy próbáltam az új dolgokat, hogy krumplit kásásra főztem, és abba raktam jelen esetben kelkáposztafőzit, hogy többségben legen a burgonya.
Így nem olyan nehéz étel talán :)
Jó étvágyat!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2014. okt. 7. 14:04
4/5 anonim válasza:
Szerintem már bőven adhatod. Nekünk már 1 évesen szinte azt ette amit mi. Nem főzök fűszeresen, de nélküle sem.
Főzelékeket meg már ilyenkor bőven eszik úgyis, a zöldségek közé meg már a káposztát bőven régen bevezethetted. Megérteném ha a babról vagy lencséről lenne szó. Igaz puffaszt a káposzta, de nem 11 hónaposan kell szerintem elkezdeni bevezetni. Lehet jóval hamarabb is, ne aggódj max kicsit megpukiztatja jobban. Mivel még ha nem kapott kevesebbet próbálkozz,krumplit meg gondolom amúgy is főzöl hozzá.
5/5 anonim válasza:
Ha nincs agyonfűszerezve akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!