A sóska és a spenót főzőlevét fel lehet használni turmixoláshoz? Ami puffasztó, csak annak a vizét nem szabad, mint pl. kelbimbó, kelkáposzta? Jól tudom?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 11:34
1/3 anonim válasza:
A spenót és sóska levét ki kell önteni, mivel lebontja a kálciumot, és ez előnytelen.
2/3 anonim válasza:
A spenótnak meg a sóskának a főzővizében nagyon sok az oxalát, ne azt használd turmixoláshoz, hanem vagy tiszta vizet, vagy ha főzöl hozzá krumplit, akkor annak a vizét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor jól emlékeztem, hogy nem szabad, csak már a sokféle étel elkészítésétől teljesen megkeveredtem!
2010. jún. 9. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!