Almával ki lehet váltani egy tápszeres evést?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 10:56
1/3 anonim válasza:
igen, bár én általában szoktam keverni hozzá egy kis barackot, répát vagy krumplit is, mert az alma önmagában eléggé savat csinál a babámnak
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő (és több helyen olvastam is), hogy gyümölccsel nem váltunk ki étkezést. Én úgy csináltam, hogy két tápszeres étkezés között félúton adtam neki. Nálunk ezután a két tápszer között nem 3, hanem 4 óra telt el, de naponta ugyanannyiszor kapott tápszert, mint előtte. Persze ez a hozzátáplálás elején van így, amikor már nagyobb a baba és nagyobb adagokat bír enni, illetve kiegészíted gabonával, akkor az már elég tízóraira. Úgy is csinálhatod, hogy az almát nem két tápszeres étkezés között, hanem az egyik előtt adod, csak nekem nem fogadta el a babám közvetlenül a gyümölcs után a tápszert, még akkor sem, ha csak 20-30 gr-ot evett.
3/3 anonim válasza:
Én annak idején almával váltottam ki az első étkezést. A harmadik gyereknél háztartási kekszet is reszeltem hozzá (akkor már korán be kellett vezetni a glutént).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!