8 hónapos gyereket elég 4 óránként etetni?
Figyelt kérdés
gyerekorvos tanácsolta, hogy szoktassam le a 3 óránkénti evésről, így "kihúzott" egy szoptatást. csak pislogtam2014. szept. 11. 13:03
1/5 anonim válasza:
Etesd úgy, ahogy ő igényli. Az enyémek 8 hónaposan hatszor ettek, volt hogy két és fél óra, volt hogy négy óra volt két etetés között, éjszaka már nagyjából aludtak.
2/5 anonim válasza:
Az en 8 hosom 6szor eszik, plusz ejjel is egyszer v ketszer? Etesd ahogy igenyli. Nem vagy koteles ugy csinalni ahogy mondja. Egyebkent miert mondta? Sokat hizott? Bar az enyem 10 kilo de a gyerekorvosnak nem volt baja vele.
3/5 anonim válasza:
nekem a hülye doki azt mondta,hogy 3kilós babát 3óránként-4kilósat már 4 óránként..(gondolom a te babód már több is ennél)-npta én jól meg is szivtam.becsomósodott a mellem,tejlázat kaptam.na innentől akkor adtam,mikor éhes volt.az 3óra,de 5is lehetett.bár nálunk mindig viszonylag rendszer van.nálatok is biztos van napirend-nem igazán érdemes boritani-bár fél órák beleférnek szerintem
4/5 A kérdező kommentje:
de jó, hogy nem csak én "ellenkezem" a gyerekorvossal:) köszönöm a válaszokat
2014. szept. 12. 10:14
5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy miért mondta. nem hízott sokat. már éjszaka sem kel, gondolom azt is be kell pótolnia nappal
2014. szept. 12. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!