Nem eszi meg a tápszert, mit csináljak?
Kislányom ma 11 hónapos, és tegnap óta nem eszi meg a tápszert. A védőnőt kérdeztem hétfőn, hogy mikor adhatok majd neki tejet, azt mondta, majd ha elmúlt egy éves. Most tejpépet meg joghurtot evett reggelire meg vacsira, mert nem tudtam mit adja, de ez elég lehet neki? Vagy mit csináljak? Adjak neki tejet? A védőnőt nem akarom hívni, mert szombat van, tegnap meg azt hittem, hgoy csak átmeneti, de ma sem ette már meg. Mit tegyek? Kérlek segítsetek!
Köszönöm hálásan!
11 hónaposan nyugodtan reggelizhet, vacsorázhat rendes ételt. Vajas kifli sonkával, paradicsommal. Virsli, májkrém, lekváros kenyér, stb. + ha a tejpépet megeszi, akkor kaphatja azt nyugodtan tápszer helyett, reggel este. Napközben egy kis joghurt, tízóraira, vagy uzsonnára és már tuti meg is van a fél liter tejalapú.
Nincs kőbe vésve, hogy tápszert kell kapnia.
Én nem vagyok híve a tej bevezetésének 1 éves kor alatt, sőt még utána sem. Ráér az jóval később is, szerintem.
Egyébként a fiamnak is volt egy időszaka, hogy nem kellett neki a tápszer. Vagyis egyetlen módon itta csak meg, akkor ha félálomba volt. Ez pár hétig tartott, aztán visszaállt minden a régi kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!