Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Miért nem eszi meg a tápszert?

Miért nem eszi meg a tápszert?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kislányom 6 hónapos! 1 hete nem akarja megenni a tápszert csak úgy eszi meg ha félig elaludt. Napközben is elég nyűgös. Tegnap elvittem orvoshoz, de azt mondta nincs semmi baja, biztos jön a foga azért nem eszi meg, de a folyékony tápszert megeszi cumisüvegből. Az inyén nem látom, hogy meg lenne duzzadva! Szerintetek? Teljesen el vagyok keseredve!
2014. jún. 21. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ha a folyékony tápszert megeszi, akkor az általad kikevert tápszer nem ízlik neki. Milyet adsz neki?
2014. jún. 21. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem értem a kérdést. Ha a folyékony tápszert megeszi, akkor mit nem eszik meg? Milyen a nem folyékony tápszer?
2014. jún. 21. 19:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Jajj folyékony tejpépet akartam irni! Bocsi!
2014. jún. 21. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem még midig nem világos akkor mit eszik és mit nem. A tejpépet megeszi ha folyósra kevered cumisüvegből? És ha kanállal adnád neki a tejpépet és nem folyósra kevernéd? (mert hát elvileg így is kellene kanállal már, és nem cumisüveggel) Enyém anyatejes volt, aztán szükség lett volna tápszerre de sehogyan sem ette meg, volt itthon 4 féle tápszerűnk nem kérte, de a tejpépet kanállal úgy ette mint egy kisangyal, plusz 4 hónaposan el is kezdtem a hozzátáplálást és nagyon szeretett minden ételt. Mai napig megeszik mindent sosem válogat. Próbáljatok ki másik tápszert lehet a mostanit megunta, próbálj neki tejpépet, elkezdhetted a hozzátáplálást is, vagy csak egyszerűen mostanában nem olyan éhes mint eddig nincs ezzel sem baj. Fele tápszer fele tejpép is mehet, Sinlacot is ehet.
2014. jún. 21. 19:20
 5/8 A kérdező kommentje:
A BEBA-nak van folyékony tejpépe, amit cumisüvegből kell adni, elkezdtük a hozzátáplálást is, de az is elég nehézkes, tejpépeket próbáltam, sinlacot is, de kiköpi :(
2014. jún. 21. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt mondod a tejpépet megeszi/issza akkor keverd fele a tápszert (fele-fele). Enyém megeszi a Sinlacot, de azt mondják a Sinimilnek enyhébb az íze, talán azt szeretné. Próbáld ki a tejpépekből a boltit is (ami nem HA) mert a HA-nak szerintem mind rettenetes íze van, de bolti pl. vaniliás tejberiszpép finom. Amúgy meg tényleg lehet, hogy a foga jön, vagy nem éhes annyira, melege van és inkább csak inna stb. Ha nem alacsony súlyú és nincs semmi gond, akkor ne erőltessed a kajálást, majd eszik ha szeretne. Enyém első 2 hónapban gond nélkül szopizott 3-6 hónapos koráig minden féle módszerrel próbáltam etettni, a tápszer nem kellett, a tejpépet-normál kaját elfogadta hát azt kapta, de soha nem evett annyit amennyit kellett volna, de még is szépen fejlődött/ fejlődik. A dokit egyszer megkértem mondja el mennyi egy napi adag a babámnak 6 hónaposan, hát annak a felét ette meg és akkor sokat mondtam.
2014. jún. 21. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert nem ízlik neki! Nekünk se ízlik minden! Ez teljesen normàlis.. Adjàl neki helyette mást.
2014. jún. 21. 19:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Kipróbálom! :) Igen, rendesen fejlődik szerencsére! Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!