Adhatok már neki tejet?

Figyelt kérdés

Kislányom 11 hónapos, még nem kapott tejet. Mikortól adhatok neki? Este és reggel tápszert kap, arra gondoltam, hogy valamelyik helyett kapna tejet. Mikor, mennyi adható, milyet vegyek, hogyan kell elkészíteni?

Első gyerek, sajnos még tapasztalatlan vagyok!

Köszönöm szépen!

2014. júl. 28. 18:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Sajtot, joghurtot, kefírt, ilyeneket már eszik.
2014. júl. 28. 18:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát most fogsz kapni hideget meleget is! Én speciel azért kezdtem el neki tejet adni mert nem fogadta el a tápszert! Én tehén tejjel kezdtem de azt se fogadta el így vettem neki az Geleji tejet nem tudom felétek kapható e! Abból is a 2,8-asat! Napi kétszer issza forralás után lehűtve! Először kis mennyiségben próbáld ha nem jelentkezik semmi allergára utaló jel akkor add neki nyugodtan!
2014. júl. 28. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon megoszló kommenteket kapsz majd. Itt a gyk-n ahogy olvasom, az anyukák ellenzik a tejet. Tisztelet a kivételenek!

Én egy éves babám szinte minden tejterméket imád. Legutóbb csináltam neki feles tejből tejbegrízz. Ahogy az első is írja, kis adagokban próbálkozz. Anno a feles tejet javasolták, de a mai tejekkel szerintem más a helyzet. Sógornőm pont most mesélte, hogy 1évesen miután nem

Szoptatott tejet adott a babának, amitől szorulása lett. Erre is figyelj, de ha nincs baj, szerintem meg lehet próbálni!

2014. júl. 28. 19:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. júl. 29. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nyugodtan próbáld ki, de valszeg nem lesz semmi baja, ha a többi tejterméktől se volt!
2014. júl. 29. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, szerencsére a többi tejterméktől sem lett baja. Nem akarom erőltetni Neki a tejet, de úgy gondolom attól sem lesz baja. Még egy kicsit várok, aztán megpróbálok neki adni egy kicsit.

Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kezecske! :-)

2014. júl. 29. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Adj neki.

Az enyém fél éves kora óta tejet kapott.

Forralva és hígítva!

2014. aug. 13. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!