Adhatok már neki tejet?
Kislányom 11 hónapos, még nem kapott tejet. Mikortól adhatok neki? Este és reggel tápszert kap, arra gondoltam, hogy valamelyik helyett kapna tejet. Mikor, mennyi adható, milyet vegyek, hogyan kell elkészíteni?
Első gyerek, sajnos még tapasztalatlan vagyok!
Köszönöm szépen!
Biztos nagyon megoszló kommenteket kapsz majd. Itt a gyk-n ahogy olvasom, az anyukák ellenzik a tejet. Tisztelet a kivételenek!
Én egy éves babám szinte minden tejterméket imád. Legutóbb csináltam neki feles tejből tejbegrízz. Ahogy az első is írja, kis adagokban próbálkozz. Anno a feles tejet javasolták, de a mai tejekkel szerintem más a helyzet. Sógornőm pont most mesélte, hogy 1évesen miután nem
Szoptatott tejet adott a babának, amitől szorulása lett. Erre is figyelj, de ha nincs baj, szerintem meg lehet próbálni!
Igen, szerencsére a többi tejterméktől sem lett baja. Nem akarom erőltetni Neki a tejet, de úgy gondolom attól sem lesz baja. Még egy kicsit várok, aztán megpróbálok neki adni egy kicsit.
Köszönöm mindenkinek! Ment a zöld kezecske! :-)
Adj neki.
Az enyém fél éves kora óta tejet kapott.
Forralva és hígítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!