Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem lesz belőle gond, ha a...

Nem lesz belőle gond, ha a babám naponta 3-5 db. banánt megeszik?

Figyelt kérdés
Szorulása nincs, a cukortartalom miatt kérdem. 8 hónapos, és imádja, sajnos sok főzeléket is ezzel kell ízesítenem, mert nem fogadja el máshogy a kezdetek óta (krumplit pl. szó szerint rám hányja).
2014. júl. 19. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Nagyszerű,mindent megeszik ami édes!

Jó úton haladsz afelé,hogy legyen egy cukorbeteg gyereked,és tönkretedd az ujjonnan bújó fogait!

Sűrgősen hagyd ezt abba!

2014. júl. 19. 21:32
 12/19 A kérdező kommentje:
Mivel teszem tönkre, a főzelékekkel? Cukrot nem teszek semmibe.
2014. júl. 19. 21:34
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Húha egyes anyukák de fújnak a banánra. Jobban mint az édességekre, kekszre, üdítőre, csokira?!

A babád megeszi a főzelékeket, de banánosan. Ezzel szerintem nincs gond. Van aki almával vagy barackkal keveri, van aki nem keveri, te meg banánnal. Nem dől össze a világ.

Nekem kicsit fura hogy ennyi idősen bármiből ekkora mennyiséget megeszik, de nem egyformák a gyerekek.

Ha aggódsz akkor max 3-at adj neki, akkor evett is eleget a kedvencéből, de nem túl sokat.

2014. júl. 19. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Én nem fújok a bananánra hisz imádom de sajnos sok benne a cukor szénhidrát ami ilyen mennyiségben cukorbetegséghez vezethet..
2014. júl. 19. 21:53
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

én hallottam már csecsemőhalált banántól

de alapból, mert nem a "mi ételünk" sem szívesen adnám neki, max néha

szóval én ilyesmi elvi alapokon már nem látom jónak

2014. júl. 19. 22:02
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

A banánnak magas a kálium tartalma így nem ajánlott a kicsiknek minden nap enni! Nemhogy napi 3-5???!!!!!!

Nem szabad! A főzeléket sűrítsd keményítővel,ha liszttel nem akarod.

2014. júl. 19. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A hiperkalémia tényleg nem vicc, olvass utána! Ne adj ennyi banánt, száz más étel is van a krumplin kívül. Cukkini, rizs, stb. is sürít.
2014. júl. 19. 22:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is. Ma reggel nyolckor evett utoljára. Inkább nem eszik, nem hajlandó lenyelni. Próbáltam répát, spenótot és brokkolit ma. Semmi. Na de mindegy, majd csak éhes lesz, nem igaz?
2014. júl. 20. 15:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Légy kitartó ne add fel..... ez az ő érdekét szolgálja... majd később gyere vissza és meséld el hogy síkerült.. addig is kitartást minden jót...
2014. júl. 20. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!