Még mindig bizonytalan vagyok a mennyiségeknél. Miből mennyit?
Figyelt kérdés
egy éves lesz a kislányom.ritkán,kevés fűszert kap.nagyon óvatos vagyok mindennel.tejet sem adtam még.joghurtból pl lehet egy egészet?főzeléket mindig krumpival keverem.mehetne az is simán?nyilván mézet,mákot,bogyósat nem adok-meg a babot,lencsét,de most már ezen kivül mehet bármi?2014. júl. 14. 12:32
1/2 anonim válasza:
1 évesen az én fiam már azt ette amit mi. Nyilván csípőset nem kapott, de ette a rendes ételeket, fűszerekkel. Ő ilyenkor már régen megevett egy pohár joghurtot, miért ne ehette volna? Nem kell ennyire óvatosnak lenni.
2/2 anonim válasza:
Enyém is evett már 1 évesen mindent.
A joghurtot pedig van olyan ország, ahol első ételként adják 3-4 hós kortól, a második gyerekemnél már én is egész kis kortól adtam (talán 4-5 hós kortól gyümölccsel keverve), nyugodtan adhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!